×

ADRESĂ

Popești Leordeni, Str. Pavel Ceamur, Nr. 4A, Ilfov, România

CINE SUNTEM

In 2016, o echipa tanara din Romania, Alisan Plast, isi facea curaj sa isi deschida o sectie de fabricare a produselor de curatenie: mopuri bumbac, vascoza, laveta si microfibra. Alisan este in momentul de fata unul dintre principalii producatori de mopuri din Romania, cu o linie de productie automatizata, de ultima generatie, ce permite realizarea mopurilor de bumbac, sintetice sau de microfibra de o calitate superioara, atat pentru uz casnic cat si profesional.

IN PREZENT

suntem recunoscuti ca o fabrica ce livreaza zeci de mii de produse lunar clientilor sai dar si pentru onestitatea, promptitudinea si profesionalismul de care dam dovada.

NE DEDICAM

identificarii de solutii avantajoase pentru clientii nostri. Pentru noi sunt importanți oamenii și promisiunile pe care le facem clienților. Toți punem în prim plan consumatorul și nevoile acestuia.

SI NU NE OPRIM AICI

Suntem in permanenta la dispozitia clientilor nostri atat pentru linii personalizate cat si pentru concepte noi.

DE CE ALISAN PLAST?

Pentru ca noi gasim intotdeauna solutii si raspundem pozitiv nevoilor si cerintelor clientilor, pentru ca suntem flexibili si prompti, fie ca produsul trebuie customizat sau ca aveti nevoie de un pret bun.

DEVENIȚI PARTENERUL NOSTRU

Nu am fi ajuns departe fara echipa noastra cu care depășim în ritm alert provocările profesionale ale unui sistem de distribuție modern.

TOP